Salutació del Batle Salutació del Batle

Camins rurals

Senderisme i cicloturisme

Es Castell disposa d’una interessant trama de camins rurals pels que es pot passejat tranquil·lament.


Sens dubte el Camí de Cavalls de Menorca és l'itinerari per excel·lència per descobrir la imponent naturalesa de l'illa. El Camí de Cavalls va ser un antic camí militar, avui convertit en part de la Xarxa de Camins Naturals del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient. Amb una longitud d’uns 200 km és una ruta que recorre tot el perímetre insular i que travessa gran diversitat d'ecosistemes i espais litorals.

En el cas des Castell el camí transcorre resseguint la costa (mapa) i passant per les proximitats dels principals punts d'interès del municipi: castell de Sant Felip, fort de Marlborough, torre d’en Penjat, torre medieval de Binissaida (adossada al casat del lloc), talaiot de Binissaida, etc. 

D'altra banda, hi ha dues rutes cicloturístiques ben senyalitzades que recorren el nostre municipi: Maó-es Castell i es Castell-Sant Lluís. El cicloturisme és una formidable manera de descobrir la naturalesa de Menorca. La bicicleta ens permet d'arribar als racons més bells de l'illa sense pertorbar l'equilibri entre l'entorn i l'ésser humà, equilibri i valors naturals pels quals Menorca ha estat declarada per la UNESCO Reserva de la Biosfera. Descobriu les sensacions que ofereix l'illa entre la màgia dels monuments megalítics, paisatges de somni i l'encant de les seves zones rurals.


 

Premeu damunt la imatge per descarregar el mapa de camins rurals des castell


Si volen informació més detallada vinguin a veure'ns a l'oficina de Turisme de la plaça Esplanada, 13 des Castell.
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12