Salutació del Batle Salutació del Batle

Punt d'Informació EuropeuEl Consell Insular de Menorca i el Centre Balears Europa han signat un conveni de col·laboració, amb el qual, entre altres finalitats, es pretén difondre la informació que emana de les institucions europees a través de la creació de punts d'informació europea (PIE) als municipis de Menorca.

En el punt que té a la seva disposició as Castell, pot obtenir informació o solventar qualsevol dubte sobre temes relacionats amb la Unió Europea com per exemple:

VIATJARQualsevol ciutadà de la Comunitat Europea té el dret d'entrar a qualsevol país de la Unió Europea portant únicament els seu passaport o DNI.

SANITATSabies que tens dret a rebre assistència sanitària en qualsevol paí de la Unió Europea? La Targeta Sanitària Europea simplifica l'accés als serveis de salut en viatges a l'estranger.

VIURETens dret a residir e instal·lar-te en qualsevol país de la Unió Europea i et podem ampliar la informació sobre les condicions existents.

ESTUDIARCom a estudiant, tens dret a estudiar en altres països europeus i pots optar a les oportunitats de formació i beques de les que et podem informar.

PROGRAMES DE BEQUESLeonardo Da Vinci.
Sócrates (Erasmus, Comenius, Lingua, Grundvig).
Joventut.
Servei Voluntari Europeu (SVE).Per més informació, contacteu amb l'oficina de la plaça Esplanada número 13, els telèfons 971351522 - 618382981 o al correu electrònic turisme@aj-escastell.org

Aquí trobareu tota la informació sobre beques, programes, normatives... Referents a l'àmbit europeu:

 www.cbe.es
 
             

 
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12