Salutació del Batle

Benvolguts ciutadans i ciutadanes,


És tot un honor poder transmetre-us unes paraules en nom del poble des Castell, lloc on he nascut i del qual sóc el batle.

Som un poble amb una llarga tradició, amb una marcada identitat i amb un patrimoni que hem forjat al llarg de segles. Prova d'açò són els diversos canvis de nom que ha sofert aquest població al llarg dels anys. Va començar anomenat-se Sant Felip, més endavant, en la denominació anglesa, Georgetown i en la reconquesta espanyola per Carles III, Real Vila de Sant Carlos o Villacarlos, fins arribar al temps actual que l'anomenem Es Castell.

Aquesta pàgina web vol ser un portal obert perquè hi puguis trobar tot allò que necessitis. Et volem mostrar el que Es Castell és avui: un poble obert, dinàmic, modern, atractiu, carregat d'història i de llocs d'interès, un punt de trobada a més d'un poble per viure-hi.

Però també és, davant de tot, una de les principals eines de la nova gestió municipal. Un instrument eficaç, interactiu i segur amb el que pots realitzar gestions i procediments administratius sense haver de sortir de casa, accedir a un important paquet de recursos i conèixer els principals aspectes de la gestió municipal. I sense que falti la oportunitat de fer-nos arribar les seves inquietuds, dubtes i suggeriments.


Benvinguts i benvingudes al poble des Castell.
Lluís Camps Pons
Batle de l'Excel·lentíssim Ajuntament des Castell-Menorca
 

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12